Jouw eigen fotowinkel

Als je een account bij Oypo hebt kun je via de site van Oypo of op je eigen site jouw foto’s te koop aanbieden. Je eigen webshop zit vol met unieke mogelijkheden om jouw te helpen nog meer foto’s te verkopen.

Via oypo.nl of je eigen website

Als je jouw foto's op Oypo plaatst kun je klanten verwijzen naar https://www.oypo.nl/jouwnaam of https://jouwnaam.oypo.nl om foto's te bestellen. 

Het is ook mogelijk de winkelmodule van Oypo in je eigen website te plaatsen. Jouw klanten bestellen dan gewoon via jouw eigen website hun foto’s en Oypo zorgt voor de volledige afhandeling van de bestellingen.

 

Onbeperkte schijfruimte

Je kunt zoveel foto’s publiceren als je wilt. De opslagruimte en het dataverkeer naar jouw foto’s zijn onbeperkt. We willen immers zoveel mogelijk foto’s verkopen. 

Let op: Oypo is niet geschikt als backup dienst voor je fotobestanden. Als je een gratis account hebt verwijderen wij de foto’s na twee jaar, en bij een Pro account na tien jaar. Daarbij is het niet mogelijk de geüploade bestanden te downloaden. Een eigen backup blijft dus belangrijk.

Geef korting en verkoop meer

Het is bij Oypo mogelijk om klanten korting te geven. Dit kan op verschillende manieren:

 • Kortingsbonnen aanmaken en uitreiken
 • Verzendkosten voor eigen rekening nemen
 • Per product een korting instellen. Er zijn standaard kortingen opgenomen in het profiel, maar je kunt bijvoorbeeld ook voordeelsets aanmaken met daarin kortingen verwerkt.

Maak verschillende prijs- en productlijsten

Verkoop je bijvoorbeeld zowel schoolfoto’s, portretfoto’s en huwelijksfoto’s, dan kun je in verschillende verkoopprofielen de fotoproducten en prijzen bepalen.

In een verkoopprofiel kun je niet alleen prijzen instellen, maar bijvoorbeeld ook:

 • Welke fotoproducten en welke formaten je aanbiedt
 • De prijs
 • Wie de verzendkosten betaalt
 • Het wel of niet tonen van een watermerk in de bestelmodule
 • Of, en tegen welke prijs, men foto’s kan downloaden en in welk formaat.

 

Beveiliging van je foto's

We doen er alles aan om jouw foto’s te beschermen. Een aantal maatregelen die we hebben genomen:

 • Uitschakelen van de kopiefunctie van de rechtermuisknop
 • Plaatsen van een watermerk op de foto’s
 • Bij Oypo-PRO is het mogelijk een eigen logo of afbeelding als watermerk te gebruiken
 • Mogelijkheid om fotomappen af te schermen met een wachtwoord. Schoolfotografen kunnen automatisch wachtwoorden genereren per klas of kind.

Verzending met eigen naam en logo

Met de integratie van Oypo in je eigen website kunnen we de gehele afhandeling van de bestellingen verzorgen met jouw eigen (bedrijfs-)naam en logo. Zowel bij het versturen van de foto’s als bij de klantenservice. De kosten voor de deze white label dienst bedragen 0,10 euro per bestelling.

Aanmelden

Heb je nog geen account en wil je alle gemakken van Oypo ervaren? Maak dan nu een gratis account aan. Na het aanmelden voor een gratis basis-account kun je hem omzetten naar PRO, de kosten van de eerste maand PRO krijg je van ons kado.