Schoolfoto's aanbieden

De manier waarop je schoolfoto’s wilt aanbieden, heb je bij Oypo helemaal in eigen hand. Nog belangrijker: het is eenvoudig en je hoeft er geen extra software voor te installeren. Je kunt jouw foto’s via je eigen website aanbieden en in je eigen huisstijl leveren.

Groot assortiment

Als fotograaf ken je je eigen klant het beste. En je weet als geen ander dat iedere klant weer verschillend is. Daarom kun je verschillende verkoopprofielen aanmaken, met verschillende producten die je wilt aanbieden tegen verschillende prijzen. We hebben een ruim assortiment aan afdrukken, wanddecoratie en funproducten. Uiteraard is het ook mogelijk downloads aan te bieden.

Kortingsacties

Kortingsacties zijn met een paar klikken aangemaakt. Voor schoolfotografie kan het een stimulans zijn de eerste twee weken korting te geven, of bijvoorbeeld gratis verzending. Deze actie kun je dan communiceren via je inlogkaartje.

Je kunt instellen dat na twee weken de korting er automatisch af gaat. Korting kun je instellen via je verkoopprofielen.

Betaling en administratie

Over het innen van de betalingen en de administratie eromheen hoef jij je niet druk te maken. Oypo draagt zorgt voor alles.